Luftkonditionering Göteborg | AC-installation

Anlita oss för installation av luftkonditionering i Göteborg

Genom luftkonditionering kan du skapa en svalare inomhusmiljö och få en behaglig temperatur i din bostad även under de absolut varmaste månaderna.

Vi har lång vana av att installera luftkonditionering i Göteborg med omnejd och vi arbetar alltid effektivt med kundens behov i centrum. Kostnaden för arbetet med installationen är dessutom inkluderad i Rot-avdraget, vilket ger dig som privatperson en möjlighet att dra av 30 procent av den totala kostnaden.

Professionell AC-installation av certifierade installatörer

Anlitar du oss för en AC-installation i Göteborg så garanteras du ett effektivt arbete som utgår från hur dina förutsättningar och behov ser ut. Vi har lång vana av att hjälpa både privatpersoner, företag och exempelvis fastighetsägare med frågor som rör luftkonditionering och AC.

Det viktiga är att man alltid utgår från hur huset ser ut och anpassar placeringen av systemet efter detta. Våra erfarna installatörer har lång vana av att både planera för och installera olika typer av system inom AC och luftkonditionering.

Välj en luftvärmepump med AC-funktion

Ett alternativ för dig som har direktverkande el i bostaden är att investera i en luftvärmepump. Med detta kan du sänka dina kostnader med nära nog hälften. Det senaste årets elpriser har fått många villaägare att se över sina alternativ och just en luftvärmepump är en riktigt bra lösning på detta problem.

Moderna luftvärmepumpar har även fördelen i att de ger svalka under sommaren och att de har AC-funktioner som effektivt sänker temperaturen och får luften inomhus att cirkulera. Med detta slår du två flugor i en smäll. Du sänker dina kostnader och får på köpet också en skön och behaglig inomhusmiljö. Kontakta oss redan idag så ser vi över hur dina förutsättningar ser ut!

Fördelar med luftkonditionering

Utöver att du erbjuds ett svalt och behagligt klimat på insidan av din bostad så kommer luftkonditioneringen även att ge andra fördelar. Dels så ger det en möjlighet till en bättre temperaturkontroll där du enkelt kan reglera inomhustemperaturen efter dina behov - oavsett väder och vind utomhus.

Dels så ger luftkonditionering även bra förutsättningar för att slippa både fukt- och mögelskador. Luftkonditioneringssystem avlägsnar fukt från luften och detta innebär en mindre luftfuktighet - något som i sin tur minimerar risken för att exempelvis mögel ska få fäste i din bostad.

En annan fördel med luftkonditionering är att den friska, cirkulerande luften dels gör oss piggare och dels också håller oss friska. Arbetar du mycket hemifrån och har svårt att hålla koncentrationen uppe så kan luftkonditionering definitivt vara nyckeln till en bättre prestation. Samma sak gäller givetvis även för dina barn och deras läxläsning. Avslutningsvis så finns även en fördel i att man sover bättre i svala miljöer.

Din specialist på luftkonditionering och AC i Göteborg!